Aanmelden

 Kinderpraktijk Amsterdam heeft de praktijk ruimte voor nieuwe clienten uit Gemeente Amstelveen, Aalsmeer, Zaandstad, Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland en Wormerland.

In verband met een budgetplafond binnen Gemeente Amsterdam, zijn we momenteel gesloten voor nieuwe clienten binnen deze Gemeente.  Voor zelfbetalende clienten uit Amsterdam is wel ruimte.  


(Laatste update 02-03-2023)

 

 

 

 

Ben je ouder dan 18 jaar? 
Kijk dan op onze website www.studentpraktijkamsterdam.nl. 

Er zijn een regelmatig plekjes vrij in een lopende inzichtgevende groepstherapie voor jongvolwassenen (18-26 jaar). In de groep kun je terecht met thema’s als somberheid en (sociale) angst, onzekerheid, pestervaringen, vragen over je identiteit en/of problemen op het gebied van studie en werk.
Interesse? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op www.studentpraktijkamsterdam.nl en vermeld daarbij dat je geïnteresseerd bent in de groep.

 

  Gegevens kind/jongere


  Gegevens eerste ouder/voogd


  Gegevens tweede ouder/voogd


  In ons privacystatement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.

  Vragen voor de Kinderpraktijk?

  Wij zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag telefonisch bereikbaar op 020 773 1321. Op de overige dagen kunt u contact met ons opnemen per mail: info@kinderpraktijkamsterdam.nl. Ook kunt u het onderstaande formulier invullen. In ons privacystatement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.