Aanmelden

 

 

Kinderpraktijk Amsterdam heeft ruimte voor nieuwe clienten uit gemeente  Amstelveen, Aalsmeer, Zaanstad, Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland en Wormerland.

 

Helaas zijn we per 2024 niet meer gecontracteerd door gemeente Amsterdam. Dit betekent dat wij geen nieuwe cliënten uit gemeente Amsterdam meer kunnen aannemen.

Voor zelfbetalende clienten (uit elke gemeente) is ruimte. 


Je kan je aanmelden, daarmee kom je op de wachtlijst terecht. 

 

De wachttijd is ca. 3-4 maanden.

(Laatste update 16-02-2024)

 

 

Ben je ouder dan 18 jaar? 
Kijk dan op onze website www.studentpraktijkamsterdam.nl.

Er zijn een regelmatig plekjes vrij in een lopende inzichtgevende groepstherapie voor jongvolwassenen (18-26 jaar). In de groep kun je terecht met thema’s als somberheid en (sociale) angst, onzekerheid, pestervaringen, vragen over je identiteit en/of problemen op het gebied van studie en werk.
Interesse? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op www.studentpraktijkamsterdam.nl en vermeld daarbij dat je geïnteresseerd bent in de groep.

 

  Gegevens kind/jongere

  Gegevens eerste ouder/voogd

  Gegevens tweede ouder/voogd

  In ons privacystatement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.

  Vragen voor de Kinderpraktijk?

  Wij zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag telefonisch bereikbaar op 020 773 1321. Op de overige dagen kunt u contact met ons opnemen per mail: info@kinderpraktijkamsterdam.nl. Ook kunt u het onderstaande formulier invullen. In ons privacystatement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.