Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij, Anne-Marije Peelen en Leonore Heukelom, zijn beiden gezondheidszorg psycholoog (GZ-psycholoog) en psychotherapeut (differentiatie kinder- en jeugd). Na bij verschillende instellingen gewerkt te hebben, zijn we onze eigen praktijk gestart. We hebben bewust gekozen voor een kleinschalige aanpak, waarin het persoonlijk contact met de cliënten en elkaar voorop staat.

We hebben als psycholoog ervaring opgedaan bij:
– Medisch Kleuterdagverblijf
– Boddaert
– Bascule
– Raad voor de Kinderbescherming
– Justitiële Jeugdinrichting Teylingereind
– Nederlands Instituut Forensische Psychologie en Psychiatrie en
– Forensisch Consortium Adolescenten

Tevens geven wij les aan het RINO Amsterdam aan GZ-psychologen in opleiding en bieden wij supervisie aan GZ-psychologen in opleiding.

Studentpraktijk Amsterdam vindt het belangrijk om psychologen en orthopedagogen de ruimte te bieden zich verder te ontwikkelen. Daarom heeft Studentpraktijk Amsterdam opleidingsplaatsen tot GZ-psycholoog en psychotherapeut.

Hannah

Hannah werkt sinds 2018 voor de praktijk en is werkzaam als GZ-psycholoog. Zij heeft hiervoor bij de Bascule gewerkt.

Kerstin

Kerstin is werkzaam als GZ-psycholoog en heeft begin 2024 de opleiding tot psychotherapeut afgerond. Zij werkt sinds 2020 voor de praktijk en heeft hiervoor bij de Opvoedpoli gewerkt.

Anouck

Anouck is in april 2021 bij onze praktijk gestart en is werkzaam als psycholoog en volgt de opleiding tot GZ-psycholoog. Zij heeft hiervoor gewerkt bij Psychologenpraktijk Kuin.

Nynke

Nynke is orthopedagoog/ psycholoog en is daarnaast in opleiding tot GZ-psycholoog. Nynke werkt sinds 2021 voor onze praktijk. Daarvoor heeft Nynke bij de Opvoedpoli gewerkt.

Eline

Eline is werkzaam als psycholoog. Ze werkt sinds begin 2023 voor de praktijk. Hiervoor heeft ze ervaring opgedaan bij De Testpsycholoog als diagnosticus en behandelaar.

Shanshan

Shanshan werkt sinds 2023 als psycholoog bij onze praktijk. Ze heeft de Masteropleiding Forensic Psychology afgerond en ervaring opgedaan tijdens stages bij Forensische Formatie Levvel en Onderzoeksgroep Forensische Geestelijke Gezondheidszorg.

Hanna

Hanna is deel van ons team sinds januari 2024 en sinds 2020 werkzaam als orthopedagoog. Voordat ze bij Kinder- en Studentpraktijk Amsterdam kwam werken heeft zij bij de Opvoedpoli/Ihub gewerkt als behandelaar. Vanaf april 2024 start zij, naast haar werk als behandelaar bij onze praktijk, de opleiding tot GZ-psycholoog.

Ingrid

Ingrid is ervaren GZ-psycholoog en orthopedagoog en werkt sinds maart 2024 voor onze praktijk. Ingrid heeft jarenlang als psycholoog in het (speciaal) (basis) onderwijs en voortgezet onderwijs gewerkt. Hierdoor heeft zij veel ervaring met het behandelen van kinderen, (jong) volwassenen en het begeleiden van ouders.

Debbie

Debbie is sinds begin 2022 onze ‘duizendpoot’/ office manager voor de praktijk. Debbie heeft jarenlang in diverse leidinggevende rollen bij Stayokay gewerkt. Als je belt of mailt naar de praktijk is zij, samen met Saskia, het vaste aanspreekpunt. Debbie is BHV-er en vertrouwenspersoon binnen de praktijk.

Marrit

Marrit werkt sinds begin 2021 voor de praktijk en is werkzaam als GZ-psycholoog. Zij was eerder werkzaam bij de Opvoedpoli. Marrit is sinds in opleiding tot psychotherapeut en BHV-er binnen de praktijk. 

Sophie

Sophie is sinds 2022 werkzaam als orthopedagoog-generalist/ psycholoog in onze praktijk. Daarnaast is zij gestart met de opleiding tot psychotherapeut.

Isis

Per mei 2023 is Isis werkzaam als orthopedagoog in onze praktijk. Ze heeft ervaring opgedaan tijdens stages bij Praktijk LeerZo! en Jongeren Service Punt West. Ook heeft ze enkele jaren als zorgcoördinator voor het Leger des Heils gewerkt.

Ilse

Ilse is werkzaam als psycholoog en werkt sinds begin 2022 voor onze praktijk. Ilse heeft hiervoor gewerkt bij Psycholoog op afstand en Bureau Jeugdzorg Haaglanden. Ze is in opleiding tot psychotherapeut.

Machteld

Machteld werkt sinds 2022 voor onze praktijk en is werkzaam als orthopedagoog/ psycholoog. Ze heeft hiervoor gewerkt bij De Waag. In januari 2024 is ze gestart met de GZ-opleiding. Machteld is BHV-er binnen de praktijk.

Judith

Judith is in september 2023 bij ons begonnen als orthopedagoog en GZ-psycholoog en werkte hiervoor bij Kenter Jeugdhulp. Ze heeft ook nog ervaring opgedaan bij  Stichting Kram, GGZ Delfland, Horizon en De Bascule.

Irene

Irene werkt sinds eind 2021 als praktijkmanager voor onze praktijk. Hiervoor heeft zij jarenlang als (interim-) manager bij diverse organisaties in het bedrijfsleven gewerkt.

Saskia

Sinds maart 2024 versterkt Saskia ons team als office manager. Ze heeft jarenlang ervaring opgedaan bij verschillende werkgevers in zowel front- als backoffice werk.

Onze praktijk

Aanmelden voor een intakegesprek

Tijdens een intakegesprek kunnen wij het beste beoordelen welke behandeling het meest geschikt is voor uw kind.

Vragen voor de Kinderpraktijk?

Wij zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag telefonisch bereikbaar op 020 773 1321. Op de overige dagen kunt u contact met ons opnemen per mail: info@kinderpraktijkamsterdam.nl. Ook kunt u het onderstaande formulier invullen. In ons privacystatement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.