Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

kinderpraktijk-amsterdam-gezichten2

Wie zijn wij?
Wij, Anne-Marije Peelen en Leonore Heukelom, zijn beiden gezondheidszorg psycholoog (GZ-psycholoog) en psychotherapeut (differentiatie kinder- en jeugd). Na bij verschillende instellingen gewerkt te hebben zijn we onze eigen praktijk gestart. We hebben bewust gekozen voor een kleinschalige aanpak, waarin het persoonlijk contact met de cliënten en elkaar voorop staat.

We hebben als psycholoog ervaring opgedaan bij:
– Medisch Kleuterdagverblijf
– Boddaert
– Bascule
– Raad voor de Kinderbescherming
– Justitiële Jeugdinrichting Teylingereind
– Nederlands Instituut Forensische Psychologie en Psychiatrie en
– Forensisch Consortium Adolescenten

Tevens geven wij les aan het RINO Amsterdam aan GZ-psychologen in opleiding en bieden wij supervisie aan GZ-psychologen in opleiding.

Kinderpraktijk Amsterdam vindt het belangrijk om psychologen en orthopedagogen de ruimte te bieden zich verder te ontwikkelen. Daarom heeft Kinderpraktijk Amsterdam momenteel drie opleidingsplaatsen tot GZ-psycholoog.

Inger van der Kooij en Marit Roos zijn werkzaam als GZ-psycholoog (differentiatie kinder- en jeugd). Daarnaast heeft Inger een promotieonderzoek gedaan naar kindermishandeling aan het Academisch Medisch Centrum (AMC) en Marit heeft als psycholoog bij de Bascule gewerkt. Lara ten Have is werkzaam als GZ-psycholoog in opleiding (differentiatie kinder- en jeugd). Lara heeft ook als psycholoog bij de Bascule gewerkt. Whitley Brokking werkt als office-manager. Zij heeft hiervoor gewerkt als fysiotherapeute.

Onze praktijk

Aanmelden voor een intakegesprek

Tijdens een intakegesprek kunnen wij het beste beoordelen welke behandeling het meest geschikt is voor uw kind.

Vragen voor de Kinderpraktijk?

Wij zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag telefonisch bereikbaar op 020 773 1321. Op de overige dagen kunt u contact met ons opnemen per mail: info@kinderpraktijkamsterdam.nl. Ook kunt u het onderstaande formulier invullen. In ons privacystatement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.